Daniel Popa

Popa Daniel PFA

Cum să previi întârzierile în proiect ca Project Manager în 5 pași ?

Scapă de stresul și frustrările aduse de întârzierile din proiect în doar trei săptămâni.

Învață GRATUIT metodele prin care-ți finalizezi proiectul la timp cu succes!

Recomandă mini cursul gratuit colegilor tăi!

Ce câștigi concret dacă te abonezi?

Eu sunt Daniel Popa

1

De mic am vrut să înțeleg cum funcționează lucrurile, așa că pe la 10 ani am început să desfac tot felul de aparate electronice de prin casă “să văd cum funcționează”

Am absolvit facultatea de Electronică și Telecomunicații din Timișoara și de peste 10 ani lucrez în domeniul Automotive.

Mi-am început cariera la Continental în echipa HW din ADAS cu practica de vară și la un an distanță am fost provocat să preiau rolul de Hardware Project Manager.

Știam foarte puține despre acest rol când l-am acceptat și primele luni au fost foarte dificile. Nu înțelegeam la ce mă ajută procesul HW, nu reușeam să-mi organizez activitățile, iar ședințele mi se păreau o pierdere de vreme

Am trecut prin dezamăgire, frustrare, furie… dar după câteva luni în care m-am simțit copleșit de responsabilități și task-uri, lucrurile au început să se clarifice.

Perspectiva mea s-a schimbat !

Tot ce părea inițial greu de înțeles și aplicat a început să devină clar, practic și eficient.

Pg3_size

Am dezvoltat împreună cu colegii proiecte ADAS (LIDAR și Cameră) care ajută milioane de șoferi să se bucure de mai mult confort și siguranță în trafic.

În scurt timp am devenit mentor pentru cei care sunt HW PMi , apoi am ajuns responsabil de îmbunătățirea Procesului HW iar de 5 ani sunt HW Team Leader și coordonez echipe de ingineri pasionați care dezvoltă produsele din componența mașinilor de autonome / electrice.

Experimentând toate aceste roluri am coștientizat că îmi place foarte mult să lucrez cu oamenii și să-i ajut să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional.

Sunt „obsedat” de ideea de îmbunătățire continuă și oricând găsesc o metodă de a face ceva mai simplu/eficient o pun în aplicare și o împărtășesc cu cei de langa mine.

Mi-au lipsit la începuturi materialele structurate, explicate pe un limbaj clar și care pot fi aplicate imediat. Asta îți voi oferi prin acest minicurs, pentru a ajunge mai ușor și mai rapid la rezultatele pe ți le dorești fără stres și frustrări.

2

Învață cum să previi întârzierile în proiect ca PM în 5 pași!

Fă-ți viața de Project Manager mai ușoară în doar trei săptămâni.

Învață GRATUIT metodele prin care-ți crești productivitatea și finalizezi proiectul la timp cu succes!

Distribuie mai departe prietenilor pentru a folosi aceste informații valoroase.